+36 30 619 2218 egyjolap@gmail.com

Jogi nyilatkozat

A weboldalon található weboldaltervek szerzői jogai Bessenyei Zsolt tulajdonában vannak, amelyeket szabadúszóként, projekt alapú megbízások révén készített.

Ezek terjesztése, publikálása, vagy más weboldalon történő felhasználása kizárólag a tulajdonos előzetes hozzájárulása után a forrás megjelölésével lehetséges. E honlap designja a szerzői jogvédelem szerint képzőművészeti alkotásnak minősül, ezért külön védelmet élvez. A honlap, mint egyedi összeállítás, gyűjteményes műnek számít, ezért külön védelmet élvez. A honlap designjának, mint számítógépes grafikával létrehozott képzőművészeti alkotásnak a szerzője Bessenyei Zsolt.

Az oldal grafikai és technikai szerkezete, funkcióinak megvalósítási módja, forráskódja szerzői jogvédelem alatt áll. A jogtulajdonos írásos engedélye nélkül az oldal forráskódjának és egyéb részeinek másolása, módosítása, további felhasználása szigorúan tilos!

A www.egyjolap.hu főoldalára mutató linket bárki elhelyezhet saját felületén, link oldalakon és egyéb, témába vágó /releváns/ weboldalon.

Az oldalon közzétett ismertetők, adatok, szolgáltatások tájékoztató jellegűek, az esetleges pontatlanságokért a szerző felelősséget nem vállal.

Felhívom megrendelőim figyelmét, hogy grafikusként az általam, akár saját elhatározásból, akár megbízásból előállított bármiféle egyedi nyomdai vagy digitális termék, különös tekintettel a kreatív grafikai tervezést igénylőkre, létrehozásától fogva szellemi terméknek minősül, amihez az érvényes jogszabályok szerint (Magyarországon az 1999. évi LXXVI. törvény a szerzői jogról *) örök és elidegeníthetetlen jogok fűznek; a megrendelő, vagy vásárló csupán a felhasználásának, vagy birtoklásának a jogaihoz jut hozzá, így azokat, ennek esetleges későbbi jogvitás kérdések bizonyítására lejárati idő nélkül archiválom, az esetlegesen rajtuk szereplő adatokkal együtt.

KAPCSOLAT

email: egyjolap@gmail.com

telefon: +36 30 619 2218

Minden jog fenntartva © 2020 Egyjolap.hu